Una empresa valenciana crea el primer joc de taula amb tecnologia 'blockchain' i personatges NFT

Responent preguntes culturals de diferents temàtiques s'acumulen punts que es canvien per NFT de reconeguts personatges creats per dissenyadors

Imatge del joc creat per l'empresa valenciana
Imatge del joc creat per l'empresa valenciana / World Challenge Game

L'empresa emergent d'origen valencià, World Challenge Game, ha desenvolupat el primer joc de taula que incorpora tecnologia de cadena de blocs (blockchain) i uneix estratègia i cultura general per a les noves generacions.

Es tracta d'un joc de taula que, a més, utilitza una aplicació en línia, cosa que permet expandir-lo i ampliar-ne les preguntes. D'aquesta manera, es pot convertir en un joc "infinit" i jugar "des de qualsevol part del món", segons ha dit l'empresa en un comunicat.

En el joc, amb diversos nivells de dificultat, es van acumulant punts que, mitjançant tecnologia blockchain, que permet emmagatzemar i registrar actius digitals dins d'una cadena de blocs, es canvien per NFT de reconeguts personatges i dirigents mundials creats per dissenyadors coneguts.

Donar a conéixer nous artistes

D'aquesta manera, s'incorpora l'art a aquesta activitat "per a donar-li valor i donar l'oportunitat a nous artistes que s'estan donant a conéixer a través de la plataforma".

A més de diferents graus de dificultat en les preguntes del joc, també existeixen diferents temàtiques com història, geografia, art, ciència o entreteniment.

L'edat d'inici són els huit anys i per a canviar els punts per NFT sempre és necessària la signatura d'una persona major d'edat. Ja està disponible en castellà i en anglés.

Tal com explica el conseller delegat, Bodgan Tapu, "el nostre objectiu és tornar a despertar la il·lusió de la societat per la cultura i fer-la accessible i comprensible". Es tracta d'una manera d'aprendre que trenca amb el model tradicional d'ensenyament, perquè amb aquest joc qualsevol persona pot divertir-se de manera lúdica.

També et pot interessar

stats