Una empresa de Bankinter compra l'hotel Meliá de València per 42 milions d'euros

Els nous propietaris invertiran dos milions d'euros en l'establiment.

Una empresa de Bankinter compra l\'hotel Meliá de València per 42 milions d\'euros
Una empresa de Bankinter compra l'hotel Meliá de València per 42 milions d'euros

La companyia Atom Hoteles, constituïda el 2018 per Bankinter i per la firma gestora d'actius immobiliaris al sector hoteler Global Myner Advisors Capital Investment, ha tancat l'adquisició de l'hotel Meliá València. L'operació s'ha acordat per 42,3 milions d'euros. L'establiment hoteler, ubicat a l'avinguda de les Corts Valencianes de la ciutat de València, era fins ara propietat de Colony Capital. L'hotel té 117 metres d'alçària i 29 plantes. Disposa de 303 habitacions i més de 47.065 metres quadrats construïts, fet que el converteix en el gratacel més alt de València.

Atom Hoteles invertirà dos milions d'euros en l'hotel Meliá de València, segons ha assenyalat aquest dijous en un comunicat. L'operació ha estat finançada amb recursos propis derivats de la gestió de la seua cartera d'hotels i amb un préstec amb garantia hipotecària. L'hotel Meliá València va inaugurar-se el mes de maig de 2007 com a hotel de cinc estreles i seguirà gestionat per la cadena Meliá Hoteles Internacional. Amb la compra del Meliá València, Atom Hoteles suma ja 22 hotels i 5.535 habitacions.

No és la primera operació que Atom Hoteles concreta amb la cadena hotelera Meliá. Al mes de juliol de 2018, Meliá Hoteles Internacional va vendre a Atom Hoteles tres dels seus establiments, segons figura en el web de la societat integrada al grup Bankinter. Prèviament, ja havia fet la mateixa operació amb altres cinc hotels de la cadena balear.

També et pot interessar