Una empresa alacantina ofereix una versió virtual del Mobile World Congress per a esquivar el coronavirus

Walcon Virtual Events vol habilitar un espai en tres dimensions on les companyies participen “amb tranquil·litat”.

VÍDEO | Una empresa alacantina ofereix una versió virtual del Mobile World Congress per a esquivar el coronavirus

Una start-up alacantina, Walcon Virtual Events, ha fet una proposta formal per a organitzar una versió virtual del Mobile World Congress (MWC, per l'acrònim en anglés), que se celebra a Barcelona, amb l'objectiu de superar la crisi provocada pel coronavirus.

Walcon Virtual Events, amb seu al Districte Digital d'Alacant, ha informat que ha oferit de manera desinteressada habilitar un espai virtual en tres dimensions (3D) on totes les companyies puguen participar “amb tranquil·litat”, incloses les multinacionals que han anunciat que no assistiran a aquesta edició per l'alerta sanitària mundial.

La proposta s'ofereix perquè la fira siga accessible a tots els visitants a través de la seua terminal mòbil Android o iOS.

D’aquesta manera, es reproduirien les funcionalitats d'una fira física i es podria posar al servei de l'esdeveniment un auditori virtual on es retransmetrien les ponències previstes, a més d'una zona d'exposició on podrien estar presents els expositors de les marques que no hi assistiran físicament.

A més, les empreses participants podrien atendre el públic en directe des dels seus països d'origen a través d'avatars i els assistents podrien interactuar amb ells còmodament des del seu mòbil.

També et pot interessar

stats