Una avaria en la xarxa de Movistar fa que els mòbils d'empresa no puguen telefonar

Encara que la fallada és generalitzada, la incidència que ha durat dues hores ha sigut més elevada a València, Madrid, Barcelona i Saragossa

Telèfons mòbils
Telèfons mòbils / Arxiu

Una incidència en la xarxa mòbil de Movistar ha afectat milers de clients de línies corporatives de l'operador. Els usuaris no han pogut emetre ni rebre telefonades des de les onze del matí d'aquest dimecres, segons han denunciat ells mateixos en les xarxes socials.

Dues hores després Telefónica ha informat que al voltant de les 13:00 hores ha resolt la incidència, que afectava la comunicació de clients corporatius. L'incident no ha afectat els clients del sector residencial.

La incidència s'ha originat en la xarxa 4G de Movistar i ha afectat especialment els abonats corporatius. Encara que la fallada és generalitzada en tot el país, la incidència s'ha notat més a València, Madrid, Barcelona i Saragossa.

Segons els clients afectats, en algunes telefonades no se sent la veu de l'emissor i en unes altres es talla la conversa. Malgrat aquest error, els serveis de dades en aplicacions com ara Whatsapp o Gmail no han deixat de funcionar.

Els tècnics de Telefónica han treballat per a resoldre el problema tan prompte com ha sigut possible, segons han informat fonts de l'operador que no han precisat l'origen de l'avaria.

Segons l'empresa, la incidència afecta una part de les línies corporatives de Movistar, no a totes, i els mòbils de contracte residencial, la fibra òptica i altres serveis de l'operador funcionen correctament.

També et pot interessar

stats