Un treballador, atropellat mentre pavimentaven uns carrers a Olocau

L’home ha resultat ferit amb diversos traumatismes i l'han traslladat a l’Hospital Intermutual de Llevant

Ambulància del SAMU
Ambulància del SAMU / Europa Press

Un treballador ha resultat ferit aquest dilluns després que l'atropellara un vehicle que feia tasques de pavimentació en la plaça de Cervantes d'Olocau (Camp de Túria). L'home de 34 anys, encarregat de les obres, estava ajupit i ha quedat en un "angle mort" del vehicle, que conduïa altre treballador.

El conductor l'ha atropellat i li ha causat diversos traumatismes, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat. Un agent de la Policia Local, que estava present en el moment de l'atropellament, ha alertat el conductor del vehicle perquè frenara.

El succés s'ha produït aquest dilluns al voltant de les 13 hores. Després de rebre l'avís, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU. Una vegada assistit el ferit, l'equip mèdic ha traslladat l'home a l'Hospital Intermutual de Llevant de Sant Antoni de Benaixeve (Camp de Túria).

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, ha mostrat la seua "ràbia" per "la mala sort que ocórrega aquest tipus d'accidents", al mateix temps que ha expressat que espera que "es recupere al més prompte possible i siga només un esglai". "Esperem prompte bones notícies", ha manifestat.

També et pot interessar

stats