Un peluix de l'onilenca Miniland opta al joguet de l'any als EUA

La marca d'Onil és l'única empresa espanyola present en els coneguts com els Oscar de la indústria

Peluix sensorial de la joguetera alacantina Miniland que opta al Joguet de l'any als EUA
Peluix sensorial de l'onilenca Miniland que opta al Joguet de l'any als EUA / Miniland

La joguetera onilenca Miniland és finalista dels premis nord-americans Toy of the Year 2023 (TOTY), considerats els premis Oscar de la indústria del joguet als Estats Units, per un peluix que simula un escull marí ideat per a treballar l'estimulació dels sentits en bebés de 0 a 18 mesos.

El joguet conté peces de diferents textures per a desenvolupar el tacte, mossegadors per a enfortir les genives, un sonall extraïble per a estimular l'audició, a més d'animals i espècies aquàtiques amb grans contrastos de color i un espill centrats en el sentit de la vista.

La marca d'Onil (l'Alcoià) ha assenyalat que enguany tornen a ser, per segon any consecutiu, "l'única marca espanyola nominada als premis organitzats per la The Toy Foundation dels Estats Units", aquesta vegada en la categoria de primera infància, que engloba els productes per a bebés fins als tres anys.

El peluix d'escull de coral sensorial de Miniland s'ha situat entre els 122 joguets i jocs de totes les grandàries i formes seleccionats al món que competiran per a ser guanyadors en les dèsset categories en una decisió que es revelarà el pròxim 29 de setembre en una gala que se celebrarà a Nova York.

Per a la directora de Màrqueting de l'empresa, Victoria Orruño, aquesta selecció "és un honor, ja que suposa el reconeixement per part de la indústria estatunidenca al treball i al compromís amb la infància des de les primeres etapes del seu desenvolupament”.

L'any passat, la joguetera ja va ser finalista per primera vegada amb una nina amb síndrome de Down, una col·lecció inclusiva que va ser premiada com a Millor Joguet de l'Any a Espanya i que va aconseguir el primer lloc en la categoria Empowerment dels guardons europeus Play for Change Awards del 2021.

També et pot interessar

stats