Un fons britànic adquireix el 100% de Vodafone a Espanya per 5.000 milions d'euros

Zegona ja va adquirir Telecable i Euskaltel i ara podrà utilitzar la marca Vodafone a Espanya "durant un període de fins a deu anys"

Seu de Vodafone a Madrid
Seu de Vodafone a Madrid / Europa Press

El fons britànic Zegona ha adquirit el 100% del negoci de Vodafone a Espanya per 5.000 milions d'euros, segons ha confirmat l'entitat en un comunicat.

"Estem molt il·lusionats amb l'oportunitat de tornar al mercat espanyol de les telecomunicacions. Aquesta atractiva adquisició suposa la nostra tercera operació a Espanya, després de l'èxit de Telecable i Euskaltel. Amb la nostra estratègia clarament definida i la nostra provada trajectòria, confiem a crear un valor significatiu per als accionistes", ha afirmat el president i conseller delegat de Zegona, Eamonn O'Hare.

Segons ha informat el fons britànic, els termes de l'operació inclouen que Vodafone oferirà a Zegona un acord de llicència que li permetrà utilitzar la marca Vodafone a Espanya "durant un període de fins a deu anys".

"Vodafone i Zegona subscriuran altres acords transitoris i a llarg termini per a serveis que inclouen l'accés a la contractació, IoT (internet de les coses, per les seues sigles en anglés), itinerància mòbil i serveis d'operador", afig la companyia.

També et pot interessar

stats