Últim dia per a demanar cita prèvia per a la declaració de la renda

La campanya de l’Agència Tributària, enguany marcada per la Covid-19, acaba aquest dimarts.

La campanya de la renda va començar l’1 d’abril
La campanya de la renda va començar l’1 d’abril / À Punt NTC

Aquest dilluns és l’últim dia per a demanar cita prèvia per a l’atenció telefònica o en oficines per a tramitar la declaració de la renda. Segons el calendari de l’Agència Tributària, la campanya de la renda i patrimoni 2019 finalitza aquest dimarts.

Marcada enguany per la crisi de la Covid-19, la campanya va començar l’1 d’abril i incloïa millores en l’aplicació mòbil. L’atenció en les oficines es va retardar fins al 8 de juny a causa del confinament decretat per la pandèmia, quan inicialment estava prevista per al 13 de maig. En tot cas, l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) va decidir mantindre l’inici de la campanya de tal manera que els i les contribuents pogueren començar a rebre les devolucions al més prompte possible i tenint en compte que el 88% de les persones emplena la declaració per internet.

S’espera que l’Agència Tributària compte enguany amb 21,03 milions de declaracions, 1,6% més que l’exercici anterior. D’aquestes, 14,56 milions donaran dreta a devolució (un 0,5% més) per un import de 10.686 milions d’euros. Mentre que 5,51 milions de declaracions tindran com a resultat ingressar un import de 12.798 milions.

També et pot interessar

stats