Turisme mostrarà en Fitur la riquesa del producte gastronòmic valencià

Un espai de tastos, una zona de 'showcooking' i un gastrobar són algunes de les propostes que oferirà l'estand de la Comunitat Valenciana.

Els assistents podran degustar vins de les rutes del vi de Castelló, Alacant i Utiel-Requena

Turisme Comunitat Valenciana mostrarà en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, la riquesa del producte gastronòmic valencià i la diversitat d'opcions que la tradició i l'avantguarda en la cuina ofereixen al visitant. Més d'un centenar d'activitats vinculades a la gastronomia es desenvoluparan en l'estand de la Comunitat Valenciana en la fira que arranca aquest dimecres a Madrid.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat volem reforçar encara més la imatge i l'oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana. Colomer considera que és producte de gran valor “per a captar nous mercats” i segments de demanda, així com per a “desestacionalizar” i aconseguir visitants durant tot l'any

En la zona de producte gastroturístic, participaran més de 40 empreses especialitzades, entre les quals es troben cellers, la federació d'enoturisme Conhostur, les diferents rutes del vi, almàsseres i empreses que gestionen experiències com Pescaturisme.

Vins de les rutes de rutes Castelló, Alacant i Utiel-Requena

Els tres espais destinats a recollir l'oferta gastronòmica en Fitur compten amb una completa activitat. Així, en la zona de tastos s'han programat nou presentacions diàries per a donar cabuda a tota l'oferta enoturística. Els assistents podran degustar vins de les rutes del vi de Castelló, Alacant i Utiel-Requena.

D'altra banda, els municipis tindran l'oportunitat de mostrar la seua riquesa gastronòmica en la zona de 'showcooking', on elaboraran i donaran a provar als assistents el millor del producte i la tradició en la cuina. Per aquest espai passaran 14 localitats al dia.

Finalment, hi ha prevista la presentació d'alguns productes vinculats al gastroturisme, com és el Pescaturisme. Els assistents a Fitur coneixeran l'oferta actual d'aquest producte, així com la pròxima entrada en funcionament de set embarcacions.  

També et pot interessar

stats