El turisme espanyol salva l'ocupació hotelera valenciana a l’agost

Hosbec estima que els establiments han arribat puntualment al 80% i inclús al 90%.

El turisme espanyol salva l'ocupació hotelera valenciana a l’agost
El turisme espanyol salva l'ocupació hotelera valenciana a l’agost

El sector hoteler fa balanç d'agost. La patronal hotelera Hosbec comença a fer números i les dades indiquen que finalment l'estiu ha anat millor del que esperaven. El president d'Hosbec, Toni Mayor, ha explicat a À Punt que el sector ha aconseguit ocupacions de fins al 90% a la costa gràcies principalment al turisme espanyol.

“Un turisme de gent jove, de matrimonis joves amb xiquets que no han pogut eixir d'Espanya i han agarrat el cotxe per vindre a la Comunitat Valenciana”, ha explicat el dirigent empresarial. Mayor ha afegit que este fet ha permés ocupacions “en tota la costa valenciana” del 85% i inclús del 90%, “que està molt be”. Mayor considera que molts hotels romandran oberts fins a l’octubre.

Agost va començar amb males notícies per al sector turístic. La quarantena marcada pel govern britànic per als viatgers procedents d'Espanya va traduir-se en cancel·lacions. El sector va posar l'esperança en el turisme nacional per a salvar aquesta temporada estival. El turisme nacional té a l’agost tradicionalment un fort pes.

També et pot interessar

stats