El TSJ torna a anul·lar el pla especial de la ZAL a la Punta de València

El tribunal estima el recurs de l’Associació de Veïns La Unificadora de la Punta

Manifestació La Punta
Imatges d'arxiu d'una manifestació a la Punta / À Punt NTC

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha tornat a anul·lar el pla especial de la ZAL a la Punta de València, segons ha donat a conéixer aquest divendres l’associació Per l’Horta a través d’una nota de premsa. 

Per l’Horta informa que la sala contenciosa administrativa del TSJ ha estimat el recurs de l’Associació de Veïns La Unificadora, i considera la decisió “una nova victòria ciutadana”.

En concret, el TSJ estima el recurs sobre la resolució de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de 17 de desembre del 2018, que disposava aprovar definitivament el Pla Especial de la Zona d’Activitats Logístiques del Port de València i declara nul·la la resolució de 17 de desembre del 2018, considerant nul el pla especial de la ZAL per ser contrari al dret.

Representants de l’Associació La Unificadora, el col·lectiu Per l’Horta i la plataforma Ciutat-Port han convocat per a aquest dissabte una roda de premsa en què donaran més detalls d’una sentència que consideren “històrica”. 

També et pot interessar

stats