Les tres gasolineres més barates de tota la Comunitat Valenciana estan al mateix carrer de Carlet

La confluència de les tres gasolineres ha desencadenat una guerra de preus que ha fet que siguen les més barates

A Carlet hi ha un carrer que concentra les tres gasolineres que venen la gasolina més barata de tota la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Les tres gasolineres que venen la gasolina més barata de tota la Comunitat Valenciana estan a Carlet, a la mateixa carretera, a menys de cent metres. I no és casualitat: una d'elles, que a més ven també el gasoil més econòmic de tots, va obrir fa una setmana i ha desencadenat una guerra de preus a la baixa.

A un costat de la carretera, hi ha una gasolinera familiar amb 73 anys d'història, mentre que a l'altre n’hi ha una que pertany a un grup amb més de 115 gasolineres a tot Espanya, la que ha obert aquesta guerra de preus. I, a menys de cent metres, la gasolinera de la cooperativa agrícola.

En només set dies, des que va obrir l'última gasolinera al carrer, els preus han baixat entre 15 i 20 cèntims. I la lluita continua.

Des de la cooperativa agrícola critiquen que els està fent molt de mal perquè cada vegada que abaixen els preus, l’altra gasolinera els abaixa molt més. 

Els usuaris i les usuàries, estan encantades d’aquesta competència salvatge amb preus que pareixen d'altra època. I ja es nota l'efecte de tindre a menys de cent metres la gasolina més barata de la comunitat en tres gasolineres i una d'elles, a més, amb el gasoil més econòmic.

També et pot interessar

stats