Els treballadors de l'hospital de Manises demanen saber com quedarà la plantilla si es ven el centre

Una informació publicada apunta a la compra del centre sanitari per part de Ribera Salud, encara que el seu conseller delegat no ho confirma.

Façana de l'Hospital de Manises
Façana de l'Hospital de Manises / À Punt Media

El sindicat mèdic CESM-SAE ha reclamat “explicacions” a la gerència de l’hospital de Manises, després que una informació publicada en premsa apunte a la compra d’aquest centre sanitari per part del grup empresarial Ribera Salud. Concretament, els treballadors estan preocupats per la situació en què quedarà la plantilla si aquesta notícia, publicada pel diari El Mundo, es materialitza.

D’acord amb la versió del sindicat, el gerent de Manises ha traslladat als professionals que el traspàs no serà traumàtic per al personal, encara que tant Sanitas com Ribera Salud tenen la intenció que els treballadors seguisquen en la mateixa situació.

En canvi, el conseller delegat de grup Ribera Salud, Alberto de Rosa, s’ha mostrat “sorprés” per la informació que fa referència a la compra per part d’aquest grup empresarial de l’hospital de Manises.

“És una notícia que ha eixit hui en un mitjà i la veritat és que ens ha sorprés. L'hospital de Manises és propietat de Sanitas i sembla que la notícia ha eixit de la gerència d’aquest hospital", ha indicat De Rosa. "Nosaltres no direm res perquè estem un poc sorpresos", ha afegit el conseller delegat, raó que ha esgrimit per a no confirmar la notícia.

Reunió amb la gerència

A pesar d’aquestes declaracions, el comité d'empresa, juntament amb la Junta de personal, ha sol·licitat una reunió amb la gerència i amb el comissionat de l’Hospital de Manises "perquè es donen les explicacions oportunes".

El sindicat CESM-SAE ha avançat que pressionarà perquè es valore i es revisen les condicions dels treballadors de l'hospital de Manises, així com la situació assistencial en la qual quedarà el departament en l’atenció primària com l’especialitzada.

També et pot interessar

stats