Els treballadors de les ITV faran vaga si no s'igualen les condicions laborals

Els sindicats i el personal treballador de les ITV valencianes s'han manifestat aquest diumenge a València per a exigir a l'administració pública un conveni comú per a totes les empreses

Manifestació dels treballadors i treballadores de les ITV i els sindicats a València
Manifestació dels treballadors i treballadores de les ITV i els sindicats a València / À Punt NTC

Els sindicats CCOO, UGT, CSIF i Intersindical han fet aquest diumenge una assemblea de treballadors sobre la situació de la reversió de les ITV valencianes i la repercussió en la plantilla.

Després s'ha fet una manifestació davant del Palau de la Generalitat, on els treballadors i treballadores han anunciat una vaga general per al 2 de gener, si abans no s'igualen les condicions laborals. Els professionals que ara per ara treballen per a les diverses concessionàries estan pendents que s'unifique la seua situació en un conveni en el procés de reversió a l'empresa pública.

Manuel García, portaveu de les organitzacions sindicals, explica que cada empresa "té un conveni i unes condicions laborals". Això implica que en un futur, quan el servei revestisca a l'administració pública, "tot estarà en un sol conveni. Per això el que hem d'intentar és que s'homologue i tothom tinga les mateixes condicions laborals".

També et pot interessar

stats