Els transportistes estalviaran més de dos mil euros amb l'eliminació de peatges a l'AP-7

La FVET també ha analitzat els avanços en els projectes d'ampliació i accés nord al port de València.

La junta directiva de la FVET s'ha reunit per analitzar els nous escenaris del sector
La junta directiva de la FVET s'ha reunit per analitzar els nous escenaris del sector / Europa Press

La junta directiva de la Federació Valenciana d'Empresaris del Transport i la Logística s'ha reunit aquest dijous i ha fet un repàs dels principals assumptes d'enguany. Un ha sigut el pròxim alliberament de l'AP-7, amb l'eliminació de peatges entre Alacant i Tarragona: un fet que, segons el president de la federació, Carlos Prades, suposa "un important estalvi per als transportistes, de 2.000 a 2.500 euros per vehicle".

Un altre dels aspectes positius que han analitzat en la reunió són els avanços que s'han fet en els projectes d'ampliació i accés nord al port de València, una infraestructura que per als empresaris del transport és "fonamental". A més, els empresaris del transport consideren positiva la modernització de la gestió del transport, amb el document de control electrònic i el visat d'ofici.

Quant als aspectes negatius, un en què més han incidit ha sigut "la incertesa política, que genera inseguretat en les empreses". Els representants de la FVET han exposat el "moment difícil" que passa el sector, en part per "la negativa evolució del preu del combustible", han assegurat.

També et pot interessar

stats