Toni Mayor, sobre els viatges de l'Imserso: "Reivindiquem un preu acord amb el servei que prestem"

El president d'Hosbec diu que hi ha unanimitat en tot el sector turístic espanyol i la seua és una petició justa reclamada fa temps.

Toni Mayor, sobre els viatges de l\'Imserso: \"Reivindiquem un preu acord amb el servei que prestem\"
Toni Mayor, sobre els viatges de l'Imserso: "Reivindiquem un preu acord amb el servei que prestem"

El president d'Hosbec, Toni Mayor, ha parlat en Les notícies del matí sobre la suspensió temporal de la licitació del programa de l'Imserso i ha afirmat que el que el sector hoteler reivindica des de fa anys és tindre un preu que tinga en compte al cost del servei prestat: "El que volem és tindre un preu sostenible" ha dit.

El president de la patronal hotelera valenciana ha explicat que la reivindicació presentada al Ministeri de Sanitat per part del sector s'ha fet després de mantindre moltes reunions en què "no hi ha hagut manera que ens entenguen". Mayor ha assegurat que en tot el sector turístic espanyol hi ha unanimitat sobre aquesta qüestió: "És que una cosa justa que reivindiquem des de fa molt de temps", ha insistit.

Pel que fa al programa de turisme social del 2019, ha manifestat que es desenvolupa en les mateixes condicions de fa quatre anys, cosa que per a ell no té sentit "perquè la vida puja i els costos pugen". "La nostra reivindicació és de dos euros més del que ara cobrem", ha afegit. El president d'Hosbec ha criticat també que s'oferisquen en aquests paquets turístics una sèrie de serveis, com ara pensió completa, aigua, wifi gratis, animació obligatòria o metge que "sobrepassen molt" el preu que els usuaris paguen per tindre’ls. "No hi ha hagut més remei aquesta ocasió que plantar cara al tema", ha defensat Mayor.

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ha assenyalat que els viatges de l’Imserso no estan en perill i que aquest programa, que s'ha dut a terme amb caràcter ininterromput des de l’any 1985, es continuarà mantenint en la temporada 2019-2020.

També et pot interessar

stats