El telèfon 900 35 31 35 atendrà dubtes d'empreses, autònoms i comerços

Estarà operatiu les 24 hores del dia i, en cas de no poder contestar immediatament, donarà la informació per correu electrònic.

El telèfon 900 35 31 35 atendrà dubtes d'empreses, autònoms i comerços
El telèfon 900 35 31 35 atendrà dubtes d'empreses, autònoms i comerços

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha habilitat el telèfon 900 35 31 35 per a resoldre tots els dubtes d'índole laboral o empresarial que els sorgisquen a empreses, comerços i persones autònomes de la Comunitat Valenciana.

"Estem en un moment delicat, d'incertesa, on el motor d'aquesta economia que són les empreses, autònoms i comerciants necessiten respostes i molta informació", ha assenyalat el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

El telèfon 900 35 31 35, habilitat per la Conselleria d'Economia Sostenible, estarà operatiu les 24 hores del dia. Els operadors tractaran de resoldre el major nombre de dubtes possible, segons ha informat aquest departament.

En cas que la resposta no poguera ser immediata, per les particularitats o especificitats de la pregunta, l'interessat pot deixar l'adreça de correu electrònic i li enviaran la contestació "com més prompte millor".

Climent ha fet una crida a la "calma i a la serenitat", ja que ha assegurat que en el seu departament estan fent "un gran esforç per a intentar pal·liar, en la mesura de les possibilitats, l'impacte que el Covid-19 tindrà en l'economia i el teixit productiu de la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar

stats