La tecnològica de Castelló Cuatroochenta, nascuda a l’UJI, comença a cotitzar en borsa

La companyia cotitza en l’índex BME Growth a un preu per acció de 9,35 euros i un valor d’empresa de 20,8 milions d’euros.

El CEO i cofundador de la companyia, Alfredo R. Cebrián; el president, Vicente Montesinos;  i el CTO i cofundador, Sergio Aguado
El CEO i cofundador de la companyia, Alfredo R. Cebrián; el president, Vicente Montesinos; i el CTO i cofundador, Sergio Aguado / Cuatroochenta

La companyia tecnològica Cuatroochenta, amb seu a Castelló, començarà a cotitzar aquest dijous en l’índex BME Growth, la nova denominació del Mercat Alternatiu Borsari, a un preu per acció de 9,35 euros, la qual cosa suposa valorar l’empresa en un total de 20,8 milions d’euros.

Cuatrochenta és una empresa fundada el 2011 al parc tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), Espaitec especialitzada en el disseny, el desenvolupament i la implantació de solucions cloud orientades a la digitalització i optimització de les organitzacions, que té presència a Espanya i Llatinoamèrica. Els fundadors, de 36 i 38 anys respectivament, mantenen intacte el seu compromís al capdavant de la companyia des que la van posar en marxa fa 9 anys a l’UJI.

El destí dels fons obtinguts amb la seua eixida en borsa és la consolidació nacional i expansió internacional, combinada amb l’adquisició de noves empreses. L’empresa, amb una plantilla de 100 persones, té presència en 15 països i oficines a Castelló, Burgos, Madrid, Milà, Panamà, Bogotà i Santo Domingo.

En el toc de campana des de la Borsa de Madrid intervindran el director gerent de BME Growth, Jesús González Nieto-Márquez; el president del Consell d’Administració de Cuatroochenta, Vicente Montesinos; el CEO i cofundador de la companyia, Alfredo R. Cebrián; i el CTO i cofundador, Sergio Aguado.

La incorporació al BME Growth de la companyia es produirà després de tancar amb èxit a principis d’octubre una ampliació de capital de 2,5 milions d’euros, que es va cobrir en només 24 hores i en la qual les peticions de compra van arribar a multiplicar per sis l’oferta, ja que van fregar els 16 milions d’euros.

Amb l’inici de la negociació de les seues accions en aquest mercat, Cuatroochenta es convertirà en la setena empresa que s’incorpora a BME Growth des que ha començat el 2020 i en la primera que ho fa des de l’Entorn Pre Mercat. El codi de negociació amb el qual operarà serà ‘480S’.

També et pot interessar

stats