La tecnologia valenciana arriba al Mobile World Congress

La ciutat de València té per primera vegada un estand en aquesta fira de referència internacional

Presentació de l'Hyperloop en el Mobile World Congress / À Punt NTC

Robots que posen molt bona cara mentre ens vigilen, telefonades mitjançant hologrames i, per descomptat, mòbils, molts mòbils. Són algunes de les novetats que es poden veure a partir d’aquest dilluns al Mobile World Congres, que recupera la normalitat postpandèmica, i segons els organitzadors deixarà a Barcelona 350 milions d'euros. Enguany és la primera vegada que València té un estand propi, en el qual empreses com Bit2Me de Mario Brassesco, especialitzada en la tecnologia web3 i criptoactius, poden presentar els seus serveis.

Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de València que moltes startups no han volgut desaprofitar. El cofundador i CEO de Crowmie, Fernando Dávila, assegura que aquest congrés els ajuda a innovar d’una manera més ràpida perquè agafen idees d’altres empreses. 

Així, el Mobile World Congress no només aprofita per a mostrar el talent tecnològic valencià, sinó també per a posicionar la ciutat com a pol tecnològic. Al remat, és important destacar en un esdeveniment en què tot pareix tret del futur. Encara queden tres dies de fira per davant.

També et pot interessar

stats