Els taxistes d'Alacant recorreran contra el nou sistema de tarifes

Denuncien una baixada de les tarifes dels complements com és el cas del màxim per arreplegar.

Els taxistes d\'Alacant recorreran contra el nou sistema de tarifes
Els taxistes d'Alacant recorreran contra el nou sistema de tarifes

Aquest dilluns entra en vigor el nou sistema de tarifes per als taxistes d'Alacant i la seua àrea de prestació conjunta, una orde que naix amb el rebuig del sector. Segons denuncien els taxistes, la norma, tot i que contempla una pujada de les tarifes d'un 1,7%, abaixa els preus dels complements com és el cas del màxim per arreplegar, i això suposarà una important minva dels seus ingressos.

537 taxistes de la ciutat d'Alacant, Sant Joan, Mutxamel, el Campello i Sant Vicent del Raspeig apliquen ja les noves tarifes. La patronal ha anunciat que aquest mateix dilluns interposaran un recurs contenciós administratiu contra aquesta orde de la Conselleria de Política Territorial i Mobilitat.

Concentracions a València contra els VTC

Diverses organitzacions de taxistes es concentraran dimarts davant de la Conselleria de València. Convoquen la protesta perquè consideren que els vehicles amb conductor (VTC) continuen fent "competència deslleial" al taxi.

Segons afirmen, els VTC incompleixen les normes dictades per la Generalitat, com ara circular i estacionar sense full de ruta, la captació en via pública, l'ús de la geolocalització o l'incompliment de la precontractació amb quinze minuts d'antelació.

També et pot interessar

stats