Stadler fabricarà 504 trens-tram per 4.000 milions d'euros

L'empresa ubicada a Albuixec aconsegueix el contracte més important de la seua història amb este projecte per a un consorci de transports germanicoaustríac

El Citylink de Stadler és un vehicle intel·ligent que cobreix des d'aplicacions tramviàries fins a operacions de tren regional.
El Citylink és un vehicle intel·ligent que cobreix des d'aplicacions tramviàries fins a operacions de tren regional / Stadler

L'empresa Stadler, ubicada a Albuixec, a l'Horta Nord, fabricarà fins a 504 trens-tram per a un consorci de transports germanicoaustríac per valor de 4.000 milions d'euros.

Stadler aconsegueix el contracte més important de la seua història amb aquest projecte centreeuropeu anomenat VDV-Tram-Train. Subministrarà fins a 504 vehicles a un consorci format per sis operadors alemanys i austríacs, resultant d'una licitació conjunta.

L'acord marc contempla, a més de la fabricació, el manteniment dels vehicles per un període de fins a 32 anys. El contracte inclou una comanda inicial de 246 vehicles Citylink per un volum aproximat de 1.700 milions d'euros, i l'opció d'adquirir 258 vehicles addicionals. Els primers quatre vehicles està previst que s'entreguen a Saarbahn el 2024.

"Amb el Citylink volem oferir als nostres sis clients una solució de mobilitat que connecte la ciutat i la seua àrea metropolitana sense necessitat de transbord, promocionant una manera de viatjar sostenible i còmoda", segons ha dit Peter Spuhler, president del consell d'administració i conseller delegat de Stadler.

El Citylink de Stadler és un vehicle intel·ligent que cobreix des d'aplicacions tramviàries fins a operacions de tren regional. Amb aquest nou contracte amb VDV, Stadler ha venut més de 650 unitats en 6 països.

També et pot interessar

stats