Sonia Sánchez: "És un orgull ser la primera dona que presideix la Caixa Rural de Vila-real després de 103 anys"

La nova presidenta ha ressaltat els plans d'igualtat de l'entitat on "la dona és protagonista i hi ha més dones que homes i, moltes també, en càrrecs de direcció"

Sonia Sánchez Bosquet en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El Consell Rector de la Caixa Rural Vila-real ha elegit com a nova presidenta de l'entitat Sonia Sánchez Bosquet. És la primera vegada que una dona presideix aquesta entitat centenària. "Per a mi és un orgull presidir la Caixa Rural de Vila-real després de quasi 103 anys i estic agraïda que el Consell haja depositat la confiança en mi", ha destacat la nova presidenta en Les notícies del matí.

Sonia Sánchez Bosquet ha explicat que aquest orgull "no va exempt de la responsabilitat" que suposa presidir una Caixa Rural i ha avançat que continuarà "treballant per tota la gent de Vila-real en l'entitat i la fundació".

En aquest sentit, ha ressaltat els plans d'igualtat de la Caixa Rural Vila-real on "la dona és protagonista en la nostra entitat i hi ha més dones que homes i moltes també en càrrecs de direcció".

La nova presidenta s'ha marcat com a objectius continuar amb l'augment tant en nombre de socis com en capital social, "creixent de manera equilibrada" i reduint la taxa de morositat.

No deixarem mai de costat la gent gran

Amb la pandèmia i l'avanç cap a la digitalització ha aflorat una realitat: la de les persones majors que se senten abandonades per les seues entitats financeres. Sonia Sánchez ha contat que els plans de la Caixa Rural són oferir digitalització als clients que la demanen i disposen d'una app, però ha garantit que totes les persones puguen ser ateses. "No deixarem mai de costat la gent gran", ha assegurat.

Projectes de la Fundació Caixa Rural Vila-real

D'altra banda, ha dit que continuaran amb la tasca social de la fundació i ha citat dos projectes. El primer anomenat Xicaes està dirigit al suport de xiquets amb capacitats diferents, amb els quals treballen amb teràpies especialitzades. L'altre és el projecte Neurovila, dirigit a la població afectada pel dany cerebral adquirit, alzheimer i altres demències, a la qual presta un servei de rehabilitació individualitzada.

També et pot interessar

stats