Al setembre, puja el preu dels cotxes

La raó de l’increment és una la normativa de la Unió Europea sobre les emissions de gasos que entra en vigor l’1 de setembre.

Al setembre, puja el preu dels cotxes
Al setembre, puja el preu dels cotxes

A partir de l’1 de setembre una nova normativa amb la denominació de WLTP mesurarà de forma més realista, és a dir, més dura, les emissions de gasos a la atmosfera. Com a conseqüència d’aquesta mesura, el preu de molts vehicles s’incrementarà. Això significa que els cotxes que no estiguen homologats per aquesta nova normativa no podran ser venuts a la Unió Europea. Aquesta és la raó per la qual el sector necessita vendre el producte en estoc i que es matricule abans de setembre.

Fins un 40% de descompte és el que estan oferint els concessionaris de la Comunitat Valenciana o, el que és el mateix, fins a 7.000 euros. Amb estes dades i, segons Faconauto, l’associació de concessionaris, es preveu que aquest mes d’agost siga uns dels millors de la història per a la venda de vehicles. Segons l’associació, durant la primera quinzena d’agost ja s’han venut 35.886 cotxes, un 29,82% més que en el mateix període de l’any 2017.

Els vehicles en estoc no homologats no es podran vendre. Això obri una altra opció de compra, ja que els concessionaris els matricularan abans de setembre per a vendre’ls com a vehicles de quilòmetre zero.

També et pot interessar

stats