Seguiment total de la vaga a la terminal APM del port de València

El comité pretén que l'empresa garantisca l'ús dels 163 empleats i assegure que no es produirà externalització de funcions a favor del Centre Portuari d'Ocupació

Protesta dels treballadors del Port de València
Protesta dels treballadors del port de València aquest dijous / Twitter: @fscccoopv

La vaga convocada pel comité d'empresa de la terminal APM al port de València, motivada pel procés d'externalització que consideren que està escometent l'empresa, ha tingut un seguiment pràcticament total, amb una participació del 95%, segons fonts sindicals.

El comité pretén amb la protesta que l'empresa garantisca l'ús dels 163 empleats i assegure que no es produirà externalització de funcions a favor del Centre Portuari d'Ocupació. Denuncien la falta de transparència en no facilitar-los l'empresa la documentació de l'acord aconseguit amb aquest centre, pel qual demana la càrrega de treball necessària per a un vaixell.

Segons fonts de CCOO, els treballadors de la resta de terminals del port estan "a l'expectativa, temorosos" davant d'aquest acord, al qual no són contraris, però sí que demanen "transparència i claredat" per part d'APM.

La vaga en una de les terminals del port, que té lloc aquest dijous i demà divendres, va començar a les 23:00 hores del dimecres amb uns serveis mínims del 20%. Tots els sindicats del comité -CCOO, UGT, CGT i coordinadora- secunden la vaga, que no ha produït alteracions destacades en el servei general de l'estiba.

També et pot interessar

stats