La segona via del corredor mediterrani entre València i Castelló podria entrar en servei a la fi de l'any

Aquesta és la previsió de la ministra de Transport, Raquel Sánchez, que ha visitat Castelló de la Plana 

Imatge d'arxiu de les obres del corredor mediterrani
Imatge d'arxiu de les obres del corredor mediterrani / Arxiu

La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha assegurat aquest diumenge que es continuen executant les obres de la segona via del corredor mediterrani entre València i Castelló i es continua treballant a la via d'ample ibèric, i espera que es puga posar en servei aquesta segona via a la fi d'enguany.

Sánchez ha fet aquestes declaracions davant els mitjans durant la visita que a Castelló de la Plana, on s'ha reunit amb representants empresarials, joves emprenedors i membres del Consell de la Joventut de Castelló.

"Aquest Ministeri continua apostant per aquelles grans infraestructures que milloren els territoris, la qualitat de vida, i que fan de Castelló i de la Comunitat Valenciana un territori molt més competitiu", ha subratllat la ministra.

Preguntada per si hi ha intenció de finalitzar la CV-10, Raquel Sánchez no ho ha descartat i ha explicat que des que es va procedir a l'alliberament de l'AP-7 el 2019 es van iniciar una sèrie d'estudis per a escometre les actuacions necessàries per a millorar la fluïdesa del trànsit i les condicions de seguretat.

"De fet, estem fent actuacions a l'AP-7 amb nous accessos, millores de carrils, tercers carrils per als vehicles pesants i, per tant, no descartem cap actuació que supose una millora de la circulació, del trànsit i de millora de l'AP-7", ha conclòs.

També et pot interessar

stats