El sector de les cistelles de Nadal preveu un augment de facturació del 5%

Les empreses pugen el pressupost per lot fins a 40 euros i demanen productes ecològics i per a celíacs.

El sector de les cistelles de Nadal preveu un augment de facturació del 5%
El sector de les cistelles de Nadal preveu un augment de facturació del 5%

Falten menys de dos mesos perquè arribe Nadal i moltes empreses han començat a encomanar els lots i les cistelles amb què delectaran els seus treballadors i clients més fidels. I per a aquesta campanya, l'empresa Lotes de España espera augmentar un 5% la facturació i continuar amb la tendència alcista que va començar fa cinc anys després d'haver superat la crisi. Així ho destaca Pepa Alarcón, responsable de màrqueting d'aquesta companyia en Les notícies del matí.

Segons Alarcón, la tradició de regalar cistelles o lots es manté i les pimes, el client més fidel que tenen, continuen apostant per felicitar els seus treballadors amb aquest regal a final d'any. Explica que el presupost mitjà que es gasten les empreses per cada cistella ha pujat als 35-40 euros i no hi falta el vi, el cava i els torrons, però la tendència és reduir els dolços i substituir-los per pernil o formatges.

El sector s'adapta als nous temps i aquests lots nadalencs contenen ja productes ecològics o per a celíacs, les caixes són en un 85% de cartró reciclat i la fusta dels portapernils ve de boscos sostenibles.

Segons les previsions fetes pel grup de recursos humans Randstad, l'ocupació al Nadal a la Comunitat Valenciana batrà rècords enguany. Es preveu que es generen més de 453.000 llocs a Espanya, més de 50.000 al territori valencià. El sector de les cistelles nadalenques contribueix a la generació d'ocupació i duplica els llocs de treball a partir d'ara amb la posada en marxa de dos torns.

També et pot interessar

stats