Sanitat ordena tancar tots els hotels en el termini d'una setmana

Estableix el tancament a partir del moment en què cadascun no tinga clients i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 7 dies.

Sanitat ordena tancar tots els hotels en el termini d'una setmana
Sanitat ordena tancar tots els hotels en el termini d'una setmana
19 de març 2020 - 23:26

El govern espanyol ha acordat el tancament de tots els hotels i allotjaments turístics similars en el termini màxim d'una setmana, segons ha acordat el Ministeri de Sanitat.

En una orde ministerial publicada en un Butlletí Oficial de l'Estat extraordinari, s'estableix aquesta mesura preventiva per a tots els hotels i allotjaments similars, allotjaments turístics i altres allotjaments de curta estada, càmpings, aparcaments de caravanes i altres establiments similars, situats en qualsevol part del territori.

L'executiu estableix el tancament de tots aquests tipus d'establiments a partir del moment en què cadascun d'ells "no dispose de clients a qui haja d'atendre i, en tot cas, en el termini màxim de set dies naturals" des de l'entrada en vigor de la norma aquest mateix dijous.

Per a establiments d'allotjament turístic de llarga estada i de temporada, aclareix que quedarà permés obrir al públic aquells establiments turístics que alberguen clients "que, en el moment de declaració de l'estat d'alarma, es troben allotjats de manera estable i de temporada, sempre que els ocupants disposen de les infraestructures als propis espais habitacionals.

També et pot interessar

stats