El Sabadell presenta a Alacant els resultats del 2017

El Banc Sabadell ha fet la primera junta d'accionistes fora de Catalunya,en la qual ha anunciat uns beneficis de més de 800 milions d'euros.

El President de Banc Sabadell, Josep Oliu i el Conseller Delegat, Jaime Guardiola, durant la Junta general d'accionistes
El President de Banc Sabadell, Josep Oliu i el Conseller Delegat, Jaime Guardiola, durant la Junta general d'accionistes / Morell (EFE)

Davant de més de 800 accionistes, el reelegit conseller delegat Jaume Guardiola ha repassat els resultats de l'exercici del 2017, en què el Sabadell va guanyar més de 800 milions d'euros, un 12,8 per cent més que en l'exercici anterior i molt superior al benefici previst per l'entitat. Aquesta junta general feta a Alacant ha sigut la primera fora de Barcelona després que l'entitat va traslladar la seu social des de Catalunya el passat mes d'octubre, davant de la incertesa política. 

Una decisió que, segons el president del banc, Josep Oliu, ha sigut del tot encertada. Oliu també ha recordat que els esdeveniments polítics de Catalunya han tingut un impacte important en l'activitat bancària i econòmica del mes d'octubre, encara que "limitat i temporal".

El banc també ha presentat el nou pla estratègic, aprovat per al període 2018-2020. L'objectiu principal és recuperar la rendibilitat, que podria suposar uns guanys de 1.450 milions d'euros. Una rendibilitat que s'aconseguiria mitjançant el creixement de negoci, la millora de l'eficiència i una reducció substancial dels actius immobiliaris.

També et pot interessar

stats