Ryanair redueix la freqüència de vols entre Castelló i Londres

A partir del 28 d'octubre els tres vols setmanals actuals es reduiran a dos.

Ryanair redueix la freqüència de vols entre Castelló i Londres
Ryanair redueix la freqüència de vols entre Castelló i Londres

La companyia aèria irlandesa Ryanair disminuirà la freqüència de vols que connecten Castelló amb Londres-Stansted a partir del 28 d'octubre, ja que es passarà de tres a dos per setmana.

En el web de la companyia, en què es poden reservar els vols entre l'aeroport de Castelló i el britànic de Londres-Stansted, es pot comprovar que fins a la setmana del 26 d'octubre la freqüència de vols és de tres per setmana –dimarts, dijous i dissabte–. No obstant això, a partir de la setmana del 28 d'octubre aquests vols passen a una periodicitat de dos vols per setmana –dimarts i dissabte–, ja que se suprimeix el vol d'anada i de tornada del dijous.

El 10 de gener Ryanair va anunciar que la ruta que connecta l'aeroport de Castelló amb la ciutat polonesa de Poznan deixarà d'estar operatiu a partir d'abril per "raons comercials".

A més de la ruta que connecta amb Londres durant tot l'any, Ryanair ofereix una altra ruta des de Castelló, la que connecta amb Sòfia (Bulgària), però només entre l'abril i l'octubre. L'aeroport de Castelló connecta també actualment amb la capital de Romania, Bucarest, amb vols de la companyia Blue Air en període estival.

També et pot interessar

stats