Ryanair ofereix set rutes noves entre els aeroports valencians i el nord i el centre d'Europa

L’aeroport de València tindrà quatre destinacions noves i el d’Alacant-Elx, tres

Avió de Ryanair
Avió de Ryanair / Arxiu

Noves destinacions se sumen a l’oferta turística a la Comunitat Valenciana amb el llançament de set noves rutes per part de l’aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair. Així, la companyia ha informat aquesta setmana que des de l’aeroport d’Alacant-Elx es podrà viatjar a tres ciutats noves: Budapest (Hongria), Paderborn (Alemanya) i Varsòvia (Polònia). D’aquesta manera, la companyia ja suma en aquest aeroport 68 rutes i augmentarà la freqüència en 42. I València estrena connexió amb Birmingham (Regne Unit), Memmingen (Alemanya) i les poloneses Wroclaw i Varsòvia; així com una major freqüència en 17 rutes més.

Segons han assenyalat també en un comunicat, per a celebrar el llançament de la programació de Ryanair per a l'hivern 23/24 a València i Alacant, l'aerolínia ofereix tarifes des de només 29,99 euros, disponibles únicament en la pàgina web i l'aplicació de Ryanair.

La companyia irlandesa ha ressaltat que aquests nous trajectes augmentaran el trànsit de l’aeroport Miguel Hernández en 6,5 milions de passatgers el 2024, amb una inversió de 900 milions de dòlars. Per a València, la inversió es concreta en 600 milions de dòlars, que suposaran 180 llocs de treball.

També et pot interessar

stats