El retard en la formació de govern preocupa els empresaris pel corredor mediterrani

Les companyies exportadores asseguren que aquesta infraestructura ferroviària estalviaria 80 cèntims d’euro per arrova en transport.

VÍDEO | El retard en la formació de govern preocupa els empresaris pel corredor mediterrani

A través d’un article d'opinió, el president de la Fundació Pro AVE, Federico Félix, ha mostrat la preocupació de l’empresariat valencià per les conseqüències que pot tindre el retard en la formació d'un govern per al corredor mediterrani. Sense govern no s’aprovarà un pressupost que permeta executar la infraestructura al ritme compromés. 

Félix ha assegurat que aquesta infraestructura ferroviària estalviaria 80 cèntims d’euro per arrova en transport, i argumenta que eixa quantitat en la majoria de les ocasions és superior al benefici que obtenen els llauradors. També ha recordat que la citricultura valenciana ha patit enguany  pèrdues de 300 milions d’euros, segons les organitzacions agràries. L’empresariat exportador valencià afirma que el corredor mediterrani milloraria la competitivitat del sector i suposaria un enorme suport a una àrea econòmica durament castigada.

També et pot interessar

stats