Es reprenen les obres del PAI Golf Sant Gregori

Es pararen perquè hi ha havia empadronats en alqueries de la zona.

Es reprenen les obres del PAI Golf Sant Gregori
Es reprenen les obres del PAI Golf Sant Gregori
09 de gener 2020 - 07:30

La urbanitzadora del programa del Golf Sant Gregori de Borriana reprén aquest dijous els treballs de rehabilitació després que el 26 de desembre es van parar perquè hi havia diverses persones empadronades en algunes de les alqueries situades a la zona del PAI.

Així, des de l'Ajuntament de la ciutat busquen una solució al conflicte, ja que la situació actual impedeix l'enderrocament de les construccions. Per a fer-ho, el regidor d'Urbanisme de Borriana, Bruno Arnandis, preveu reunir-se aquesta setmana amb els tècnics i responsables municipals que coneixen la normativa sobre el padró d'habitants per a estudiar el tema.

Es tracta d'un pla que inclou la construcció d'un dels complexos urbanístics més grans de tot el litoral de les comarques del nord. Tindrà dos milions i mig de metres quadrats i s'hi preveu una inversió superior als 100 milions d'euros. Inclourà tres hotels, 6.000 habitatges i un camp de golf. A més, segons el mateix regidor, es presenta com una infraestructura respectuosa amb el medi ambient.

També et pot interessar

stats