Renfe inicia un nou servei diari d'alta freqüència per a mercaderies entre Madrid i València

La velocitat dels trens s'elevarà de 100 a 120 quilòmetres per hora i l'oferta setmanal equival a substituir el trànsit de 400 camions.

Renfe Mercaderies posarà en marxa un nou trànsit de tres circulacions diàries per sentit entre València i Madrid
Renfe Mercaderies posarà en marxa un nou trànsit de tres circulacions diàries per sentit entre València i Madrid / Renfe

Renfe Mercaderies posarà en marxa un nou trànsit de tres circulacions diàries per sentit entre les terminals de Silla i el port de València, les madrilenyes d'Abroñigal i Coslada i la d'Azuqueca, a Guadalajara.

Es tracta del primer servei de freqüència que utilitzarà el corredor ferroviari d'altes prestacions que enllaça aquestes dues zones geogràfiques, amb l'objectiu d'oferir una connexió de qualitat per al transport de mercaderies.

La nova connexió també suposa duplicar el nombre de circulacions entre aquests centres logístics, que fins ara sumaven 18 circulacions setmanals en els dos sentits. L'oferta total de cada setmana equival a substituir el trànsit de 400 camions.

La velocitat dels trens s'elevarà de 100 a 120 quilòmetres per hora, la qual cosa permetrà un temps de viatge de sis hores. Aquest nou servei comptarà amb una oferta de 25 i 30 contenidors per cada tren.

També et pot interessar

stats