Renfe afig un comboi dels de major capacitat d’Espanya al trajecte València-Madrid

El servei d’Avlo sumarà, des d'este dissabte, 228 places diàries més al trajecte que uneix Madrid amb la capital del Túria

Un tren Avlo en una de les andanes de l'estació de trens d'alta velocitat de València
Un tren Avlo a l'andana de l'estació de trens d'alta velocitat de València / Renfe

Renfe programarà a partir de dissabte un nou servei València-Madrid que farà el tren d'alta velocitat amb més capacitat dels que donen servei a Espanya. De manera que s'incrementa l'oferta setmanal de la connexió Avlo que uneix València amb la capital madrilenya en quasi 1.600 places.

Amb esta ampliació de l’oferta, l’AVE amb eixida des de Madrid a València de les 10:30 hores i l'AVE de València a Madrid de les 13:31 hores passarà a ser un servei Avlo, cosa que permet oferir diàriament 228 places més.

Amb este nou comboi, València disposarà de huit serveis Avlo diaris, quatre per sentit, que connecten la ciutat amb Requena-Utiel, Conca i Madrid. A més, esta connexió compta diàriament amb 21 serveis AVE en tots dos sentits.

Els nous Avlo S106 tenen 581 seients i afigen un augment notable de places en els serveis ferroviaris de baix cost de Renfe. Això els converteix en els trens d'alta velocitat amb més capacitat dels que circulen per Espanya, segons ha informat Renfe.

També et pot interessar

stats