Les rebaixes generaran a la Comunitat Valenciana 18.754 llocs de treball

Els perfils més demandats seran els de venedor, promotor o inventarista, i també augmentarà la contractació en els sectors encarregats de la logística i el transport.

Les rebaixes generaran a la Comunitat Valenciana 18.754 llocs de treball
Les rebaixes generaran a la Comunitat Valenciana 18.754 llocs de treball

La pròxima campanya de rebaixes d'estiu, que començarà d'ací a pocs dies, crearà enguany a la Comunitat Valenciana 18.754 llocs de treball, un 5% més que el 2017. A tot Espanya la xifra puja a 179.875 contractes, un 9% més que en el mateix període de l'any passat.

 

D'acord amb les dades presentades per la companyia de recursos humans Adecco i, segons les seues previsions, la Comunitat Valenciana serà la cinquena comunitat autònoma que més ocupació generarà, només per darrere de Múrcia, amb 19.850 contractes; Andalusia, amb 21.344; Madrid, amb 23.753, i Catalunya, amb 35.212.

Més faena, i més enllà de les botigues

En els sectors logístic i de transport, que veuran reforçades les seues plantilles, també s'esperen bones dades, propiciades per l'augment del comerç electrònic, amb creixements esperats de la contractació propers al 20%.

Per àrees, seran les d'atenció al client i vendes les que més contractacions realitzaran, fins a un 50% més que altres mesos. Com ocorre habitualment, els perfils més buscats durant aquest període seran els de venedors, promotors, comercials, teleoperadors, gestors del punt de venda, empaquetadors, caixers, inventaristes, reposadors, mossos de magatzem, preparadors de comandes amb radiofreqüència i carreters.

També et pot interessar

stats