Quan comencen les rebaixes d’estiu?

Els comerços han anat avançant les ofertes i cadascú segueix la seua estratègia comercial

Imatge d'arxiu de les rebaixes / À Punt NTC

Tradicionalment s’havia d’esperar a l'1 de juliol per a veure cues de gent fora de les tendes, amb l’objectiu d’aconseguir els millors preus de les rebaixes. Hui és 24 de juny i ja fa temps que es veuen als aparadors cartells de descomptes que arriben al 50%.

Women’s Secret ha sigut de les primeres a penjar el cartell de rebaixes: el 9 de juny. Deu dies després s'hi va afegir Cortefiel. El 21 de juny va arribar el torn de Springfield i H&M. A ells se sumen divendres El Corte Inglés i Zara. 

És la nova estratègia de les grans firmes: llançar les primeres ofertes la nit anterior en el web i les aplicacions mòbils. I normalment, l'endemà arriben les rebaixes a les botigues físiques. 

El portaveu de l’associació de grans magatzems de la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, ha assegurat que l’avantatge que té la compra per internet és que no té horari. “Són tendes en línia que poden vendre 365 dies, 7 dies a la setmana”, ha dit. 

Siga on siga, el sector espera que aquest estiu les vendes s'animen. “Confiem en les rebaixes, en les bones ofertes després d'un any penós”, ha manifestat Cerveró. 

Tot i això, les rebaixes d'estiu sempre són una bona oportunitat per a renovar algunes peces per a les vacances. I més ara, que augmenten els plans per la nova normalitat.

També et pot interessar

stats