Puig insta les aerolínies a informar del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana

Demana els responsables de les companyies que s’ha de justificar degudament l’entrada per a evitar que el viatge siga en va.

Imatge de l'aeroport d'Alacant
Imatge de l'aeroport d'Alacant / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha sol·licitat a les companyies aèries que operen als aeroports valencians que informen els viatgers del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana. Segons han informat fonts del Consell, Puig ha enviat una carta als responsables de les companyies aèries en què insta a difondre en origen les mesures acordades, una vegada que aquest dilluns ha entrat en vigor el decret de les mesures de control de la Covid-19 a Nadal.

El cap del Consell ha informat d’aquesta sol·licitud el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska i li agraeix la seua col·laboració per a garantir el compliment de les mesures acordades.

En la carta enviada a les companyies, Puig recorda les restriccions que han entrat en vigor aquest dilluns i sol·licita que difonguen als seus clients aquestes mesures per tal que els viatgers puguen complir les excepcions recollides en la normativa, com són, principalment, desplaçaments amb motiu professional o de retorn al domicili habitual. Així mateix, informa que s’ha de justificar degudament l’entrada per a evitar que el viatge siga en va i no puguen entrar a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats