Puig destaca que tots els ajuntaments s'han adherit ja al Pla Resistir

Un total de 523 municipis s'han adherit a la línia d'ajudes directes a empreses i autònoms, dotades amb 160 milions d'euros.

El cap del Consell, Ximo Puig, aquest dimarts
El cap del Consell, Ximo Puig, aquest dimarts / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que tots els ajuntaments valencians susceptibles de sumar-se al Pla Resistir “ja ho han fet”, motiu pel qual ha expressat el seu agraïment. Són un total de 523 ajuntaments valencians, el 96% del total, que s'han adherit ja a la línia d'ajudes directes a empreses i autònoms dotades amb 160 milions d'euros.

Aquesta iniciativa s'ha dissenyat en coordinació amb les diputacions i amb els ajuntaments, i la gestió correspon als municipis. La Generalitat aporta 100 milions d'euros; les diputacions, 36 milions; i els ajuntaments, 24 milions.

El cap del Consell ha avançat que s'han transferit ja 42 milions d'euros i ha agraït als municipis l'“enorme suport” que han donat a aquesta mesura. Entre aquest dimarts i dimecres s'enviaran els 58 restants “perquè com més prompte arriben les ajudes als seus destinataris, millor”, ha assenyalat Puig.

El president ha insistit que hi ha nou línies diferents d'ajudes dins del Pla Resistir i que aquesta és el principi d'uns “xecs de suport per a preservar totes les empreses i llocs de treball que puguen tindre viabilitat”.

També et pot interessar

stats