Puig anuncia la creació d’una mesa del tèxtil amb empreses i conselleries

Climent avança que la pròxima edició de Textil Hogar tornarà a l’octubre a Fira València, al mateix temps que la Fira Hàbitat.

En portada, Ximo Puig i Rafael Climent a Frankfurt durant la visita a la Fira Heimtextil 2020

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat a Frankfurt (Alemanya) la creació d’una mesa del tèxtil entre les empreses del sector i les conselleries implicades. Ho ha fet durant la visita a la Fira Heimtextil 2020, la major fira internacional de tèxtil per a la llar.

En aquesta visita per a donar suport al sector en què treballen més de 23.000 persones a la Comunitat Valenciana, també ha estat el conseller d’Economia, Rafael Climent, que ha avançat que la pròxima edició de Textil Hogar tornarà a l’octubre a Fira València. El certamen tindrà lloc alhora que la Fira Hàbitat, dedicada al moble.

La valenciana és la delegació d’Espanya més nombrosa, ja que són la meitat de les 123 empreses espanyoles que exposen en aquest certamen. Es localitzen majoritàriament a les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida, en poblacions com Alcoi, Cocentaina o Muro. 

Durant quatre dies, les empreses expositores presenten noves idees, tendències i productes d’alta qualitat. Es tracta de la fira líder mundial en el sector, per la qual cosa és un baròmetre de futures tendències i un fòrum internacional de contractació.

També et pot interessar

stats