El PSPV no admetrà canvis en el programa Bo Viatge "que perjudiquen el sector"

El portaveu de Turisme del grup socialista manté que "qualsevol canvi ha de ser consensuat"

Dos turistes prenen el sol en la terrassa d'un hotel
Dos turistes prenen el sol en la terrassa d'un hotel

El PSPV-PSOE ha indicat a la Conselleria de Turisme que "no admetrà canvis en el programa del Bo Viatge que perjudiquen el sector" i ha defés que "qualsevol canvi ha de ser consensuat amb els agents implicats".

Així ho ha manifestat aquest dijous, en un comunicat, el portaveu de Turisme del grup socialista a les Corts, Mario Vilar, el qual ha preguntat a la consellera de Turisme, Nuria Montes, "quins canvis pensa introduir en el programa del Bo Viatge" i "quan té pensat fer-ho". El representant socialista ha assegurat que en ponts com el del Pilar s'està veient que aquesta iniciativa "és un èxit".

El diputat socialista ha exigit al Consell que presideix Carlos Mazón "diàleg i consens amb el sector davant les modificacions del Bo Viatge". "Estem parlant d'un programa que no sols fomenta el turisme per tota la Comunitat Valenciana, sinó que també dona un impuls a l'economia de quilòmetre zero, és a dir, al comerç local", ha precisat Vilar.

"Dies extraordinaris"

D'altra banda, el portaveu de Turisme del PSPV ha valorat l'ocupació del pont d'octubre en la Comunitat i ha assenyalat que "el perfil de turisme valencià i l'impuls al turisme donat pel Bo Viatge fan que estiguem davant uns dies extraordinaris per al sector".

"Estem davant unes dades excel·lents que tornen a demostrar la gran capacitat de resiliència i poder econòmic que té el turisme per a la Comunitat Valenciana", ha manifestat Vilar.

També et pot interessar

stats