ProAVE reivindica el corredor Mediterrani per a poder eixir de la crisi econòmica de la Covid-19

La fundació aposta per inversions públiques per a reactivar l’economia, canviar el model econòmic i generar noves oportunitats per a les empreses privades.

Imatge d’arxiu de les obres del corredor mediterrani a l’estació de Castelló
Imatge d’arxiu de les obres del corredor mediterrani a l’estació de Castelló / À Punt NTC

El president de la Fundació ProAVE, Federico Félix, ha apostat per destinar els diners del fons de reconstrucció de la Unió Europea a les obres del corredor Mediterrani. Tot i que una part d’aquestes transferències no s’han de tornar, cal justificar-les i, segons Félix, el corredor seria una bona manera de justificar la inversió d’aquests diners.

Per al president de ProAVE, poques actuacions públiques tenen el potencial per a generar el gran impacte com el que el corredor Mediterrani tindrà en l’economia espanyola. Així, la fundació aposta per inversions públiques per a reactivar l’economia, canviar el model econòmic i generar noves oportunitats per a les empreses privades.

Federico Félix ha recordat que aquesta infraestructura abasteix una població que frega el 40 per cent del conjunt d’Espanya i ha denunciat que, malgrat això, aquest projecte ha patit menyspreus i retards en l’execució durant les darreres dues dècades.

També et pot interessar