Les primeres proves de les oposicions a mestres se celebraran 8 i 15 de juny

La Conselleria Educació avança la data dos setmanes respecte a l'últim procediment selectiu i en total s'oferiran 1.865 places de mestres

La directora de Personal Docent, Sonia Sancho, en el sorteig dels 404 tribunals
La directora de Personal Docent, Sonia Sancho, en el sorteig dels 404 tribunals / GVA

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en la seua pàgina web les dates dels dos exercicis que formen part de la primera prova de les oposicions al cos de mestres a la Comunitat Valenciana, que seran respectivament el 8 de juny i el 15 de juny.

D'esta manera, s'avança el procés d'oposicions en dos setmanes respecte a l'últim procediment selectiu per "a afavorir l'organització dels centres educatius de cara a l'inici de curs escolar i per a facilitar la conciliació familiar i laboral dels docents", ha afegit la directora general de Personal Docent, Sonia Sancho.

La directora de Personal Docent va assistir dilluns al sorteig dels 404 tribunals, el nomenament dels quals es publicarà al llarg d'esta setmana en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Els criteris d'avaluació seran publicats en el portal web de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació.

Sancho ha destacat que "constituir 404 tribunals implica que la ràtio tribunal/opositor serà la més baixa de les fins ara establides, la qual cosa facilitarà i agilitzarà el treball".

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació oferirà un total de 1.865 places i reservarà un 10% per a persones amb diversitat funcional (186 places).

Per especialitats s'oferiran 548 places per a infantil, 177 per a anglés; 12 per a educació física, 41 per a música, 188 per a audició i llenguatge, 382 per a pedagogia terapèutica i 517 per a primària.

També et pot interessar

stats