Primeres compres de llagostí de Vinaròs i gamba roja de Dénia, abans que pugen els preus

Falta exactament un mes per a la nit de Nadal i els més previsors ja fan la llista de la compra 

Primeres compres de llagostí de Vinaròs i gamba roja de Dénia / À Punt NTC

Falta exactament un mes per a la nit de Nadal i els més previsors ja compren el llagostí de Vinaròs i la gamba roja de Dénia. L'objectiu és estalviar en el menú per evitar-se una escalada de preus que es preveu meteòrica. 

La gamba roja està al comandament dels menús nadalencs, però no és apta per a totes les butxaques. Al port de Dénia els pesquers arriben amb poc botí per culpa dels canvis en l'oratge. Hi ha poca gamba roja, que es paga per damunt de 100 euros a la llotja, la de més calibre a 140. I a Nadal es podria disparar fins a 150 euros per la llei de l'oferta i la demanda.

La mateixa seqüència al port de Vinaròs. Aquesta vegada el gran protagonista del menú de Nadal és el llagostí, aquest dimecres a la llotja al voltant de 30 euros el quilo, que podria escalar fins a 80 o 90 euros d'ací a un mes. Molts diners de diferència en uns preus que a Nadal són tot menys congelats.

També et pot interessar