El preu de l'habitatge a València i Alacant puja prop del 13% i cau un 3,8% a les comarques de Castelló

En el tercer trimestre de 2018, la Comunitat Valenciana ha experimentat un augment interanual del 4,6%.

En el tercer trimestre de 2018, la Comunitat Valenciana ha experimentat un augment interanual del 4,6%
En el tercer trimestre de 2018, la Comunitat Valenciana ha experimentat un augment interanual del 4,6% / Europa Press

Les estadístiques sobre els preus en el mercat immobiliari en el tercer trimestre de 2018, publicades aquest dilluns per la taxadora Tinsa IMIE Mercados Locales, han revelat que l'encariment de l’habitatge continua a les ciutats d'Alacant i València. En concret, a la primera s'ha registrat un augment del 13,2% en la taxa interanual i, a la segona, el preu s'ha incrementat un 12%. En el cas de Castelló de la Plana, la pujada ha sigut menor i es queda en un 1,2% més.

En contrast amb les xifres de les ciutats, en el tercer trimestre de 2018, els preus de les cases a estrenar i usades a les comarques de Castelló han experimentat una caiguda del 3,8%. Aquesta xifra la situa com la tercera província de l'estat on més han baixat els preus, per darrere d'Ourense (-5,2%) i Conca (-4,9%).

Entre juliol i setembre, totes les comunitats autònomes van incrementar el preu de l'habitatge en comparació amb el tercer trimestre de 2017, excepte Cantàbria, que ha registrat un descens de l'1,1%. A la Comunitat Valenciana, la pujada interanual ha sigut del 4,6%.

També et pot interessar

stats