El president d'Ivefa destaca que el repte principal de les empreses familiars és el relleu generacional

Ivefa celebra l'assemblea que proclamarà la nova junta directiva, presidida per Emi Boix, que substitueix Francisco Vallejo

Francisco Vallejo en 'Les notícies del matí' abans de començar l'assemblea general d'Ivefa
Francisco Vallejo en 'Les notícies del matí' abans de començar l'assemblea general d'Ivefa / À Punt NTC

L'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar, Ivefa, celebra este dimecres al Palau de la Música de València l'assemblea general en la qual es proclamarà la nova junta directiva de l'entitat, al capdavant de la qual estarà Emi Boix durant els pròxims quatre anys.

El fins ara president, Francisco Vallejo, deixa el càrrec després de sis anys i ha fet un balanç "molt positiu" de la seua gestió, en què s'ha doblat el nombre de socis: s'ha passat de 140 a més de 300. "Cada dia hi ha més socis, més activitats i més patrocinadors, tenim un futur al davant molt bo i el balanç és molt positiu", ha dit a À Punt.

Segons ha explicat, els empresaris han vist que l'associacionisme és important i "som l'associació d'empresa familiar més important" d'Espanya. "Les empreses familiars som el 90% del teixit empresarial, hi ha marge de creixement i anime les empreses a entrar en Ivefa perquè és un bon lloc per a l'empresa familiar".

Sobre la nova junta directiva que encapçala Emi Boix, Vallejo ha destacat que "és una fantàstica junta i serà una magnífica presidenta".

El reptes al qual s'han d'enfrontar les empreses familiars és "perdurar en el temps quan passen les generacions". Ha afegit que "el treball d'Ivefa és ajudar a fer que eixos trànsits generacionals complicats siguen adequats, professionalitzant els equips directius perquè estiguen els millors i que siguen més competitius".

Assemblea general d'Ivefa
Assemblea general d'Ivefa

A l'assemblea d'Ivefa està previst que assistisquen més de 400 empresaris. La jornada comença a les deu amb les eleccions a la presidència, i la tanca al migdia el president de la Generalitat, Carlos Mazón.

També et pot interessar

stats