El president de Fira València renuncia a la reelecció i es retirarà de la vida pública

José Vicente González entén que és un bon moment per a cedir el testimoni ara que la institució torna a tindre beneficis.

El president de Fira València José Vicente González en una imatge d'arxiu
El president de Fira València José Vicente González en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president de Fira València, José Vicente González, ha anunciat que renuncia a presentar-se a la reelecció, al desembre, i es retira de la vida pública. Considera que és un "moment excel·lent" per a prendre la decisió pels progressos de la fira, que ha complit "fites" en el full de ruta que ha marcat l'administració.

González ha defés la seua gestió al capdavant de la institució en els últims sis anys, quan Fira València ha passat d'un deute de 9,3 milions d'euros –més de la meitat dels ingressos– a 2,9 milions de beneficis en l'últim any, així com de 14 a 24 milions d'ingressos d'explotació.

Segons ha explicat, quan va accedir a la presidència la institució "queia a trossos", mentre que ara hi ha expectatives de doblar les previsions. "La gestió ha funcionat, la Fira ha deixat de ser un problema i es paga a proveïdors i empleats a temps i això és conseqüència de l'extraordinari treball de l'equip humà de fira dirigit per Enrique Soto", ha dit.

González ha recordat les dificultats i pressions en què s'ha produït aquest creixement, com les investigacions de la Intervenció de la Generalitat, la Fiscalia Anticorrupció i una comissió de les Corts, en relació amb les obres d'ampliació del recinte i la gestió de l'equip anterior. El directiu ha descat la voluntat de col·laboració amb aquestes investigacions en el marc de les quals ha entregat 15.000 fulls de documentació que, segons diu, al final van quedar "en res".

També et pot interessar

stats