El president de Femeval, Vicente Lafuente, rebutja presidir Fira València

L'actual president, José Vicente González, va anunciar dimarts que no es presentarà a la reelecció.

El president de Femeval, en una imatge d'arxiu
El president de Femeval, en una imatge d'arxiu / Femeval

El president de la Federació Empresarial Metal·lúrgica de la província de València (Femeval), Vicente Lafuente, declina la possibilitat d'accedir a la presidència de Fira València. En un comunicat, explica que ha sigut "una decisió meditada que ha adoptat donada la impossibilitat de compaginar aquesta oferta amb les responsabilitats actuals que requereixen els càrrecs que ostenta com a president de Femeval i la seua tasca diària com a empresari".

"Assumir aquesta presidència hauria comportat restar temps a la federació i dedicar-lo a consolidar les bases d'un projecte de recinte firal que requereix de l'assumpció pública del seu deute, i per al qual s’ha de definir un model de gestió de manera conjunta entre el teixit empresarial i l'administració", afirma.

Vicente Lafuente continuarà amb el compromís adquirit en la passada assemblea general de Femeval, en haver sigut reelegit, "de continuar treballant sobre un pla estratègic amb un full de ruta que es començarà a traçar el 2020". Segons el comunicat, l'objectiu és "aconseguir un projecte integrador, ambiciós i col·laboratiu que s’elaborarà fent partícip a tota la societat".

El president de Femeval "agraeix tot el suport rebut i manifesta la seua voluntat de continuar donant suport als interessos empresarials i econòmics de la Comunitat Valenciana". Segons diverses fonts, Vicente Lafuente era el candidat elegit per la Conselleria d'Economia i tenia el suport de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). 

Aquest dimarts l'actual president de Fira València, José Vicente González, va anunciar que no optarà a la reelecció en la pròxima reunió del patronat, que serà al final de desembre.

També et pot interessar

stats