Presenten un recurs de reposició contra el projecte d'ampliació de l'A-7

L'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Font del Gerro de Paterna afirma que obligarà a tombar algunes naus industrials.

Imatge: Europa Press

L'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Font del Gerro (Asivalco) ha presentat  un recurs de reposició contra el projecte d'ampliació de l'A-7. Segons els empresaris, les obres implicarien la desaparició de diverses empreses. També argumenten que augmenta el perill d'inundació perquè es faran sobre dos barrancs. 

Asivalco presenta el recurs després que el Ministeri de Foment ha rebutjat totes les al·legacions presentades pel polígon. L'entitat "no comprén que hagen contestat a les seues al·legacions quatre anys després que s’enviaren a Foment ni que s'hagen desestimat al cent per cent els arguments plantejats", ha assenyalat en un comunicat.

Entre les al·legacions presentades per Asivalco, alerta que l'ampliació suposarà urbanitzar un afluent d'un barranc que origina de tant en tant inundacions i lamenta que aquesta posarà fi a les possibilitats d'expansió del polígon, ja que elimina l'única zona que quedava amb parcel·les lliures.

També et pot interessar

stats