Els premis EVAP reconeixen quatre dones que han trencat el sostre de vidre

Patricia Campos, Deborah Burks, Marisol Casado i Carlota de Dios han rebut els guardons de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València.

L'acte s'ha celebrat a l’hotel Las Arenas de València
L'acte s'ha celebrat a l’hotel Las Arenas de València / Evap

L'Associació de Dones Empresàries i Professionals de València (EVAP) ha lliurat, aquest dijous, els seus premis anuals a quatre dones referents en el món professional que han obert camins i han trencat sostres de vidre. Les guardonades han sigut la pilot militar i entrenadora de futbol, Patricia Campos; la directora del Centre d'Investigació Príncep Felip, Deborah Burks; la presidenta de la Unió Internacional de Triatló, Marisol Casado; i la metgessa i doctora en Ciències de la Comunicació, Carlota de Dios.

L'acte, que s'ha celebrat a l’hotel Las Arenas de València, ha arrancat amb un minut de silenci per la mort de Carmen Alborch davant de representants del teixit empresarial, sindical i polític valencià. La presidenta d'EVAP, Eva Blasco, ha destacat l'aposta de l'organització per “actuar com a líders del canvi igualitari en l'àmbit empresarial, directiu i professional”.

També et pot interessar

stats