Premien una empresa valenciana que va crear el marcat làser per a productes frescos

Laser Food ha sigut una de les deu empreses guardonades per la Fundació Parc Científic Universitat de València i el Banc Santander.

Laser Food ha sigut una de les deu empreses guardonades per la Fundació Parc Científic Universitat de València i el Banc Santander
Laser Food ha sigut una de les deu empreses guardonades per la Fundació Parc Científic Universitat de València i el Banc Santander / Europa Press.

L'empresa Laser Food, amb seu a Alzira (Ribera Alta), té patentada una tecnologia per al marcat làser de fruites i hortalisses, i acaba de rebre un premi per ser exemple de transferència de drets de propietat intel·lectual i industrial.

La Fundació Parc Científic Universitat de València i el Banc Santander han premiat deu empreses innovadores de base científica i tecnològica. El premi empresa de transferència de drets de propietat intel·lectual i industrial ha sigut per a Laser Food, pionera en l'àmbit europeu en el marcat indeleble fet directament sobre productes agroalimentaris frescos. Una pràctica que substitueix les formes tradicionals d'etiquetatge i suposa un augment de l'eficiència en el consum d'energia.

La companyia manté amb la Universitat la cotitularitat d'una patent, així com la llicència d'ús i explotació d'aquesta.

També et pot interessar

stats